perjantai 28. lokakuuta 2011

Suppilovahvero-vuohenjuustopizza

Eilen ruokana tortillan jämiä ja porkkana-vuohenjuustokeittoa. Tänään vuorossa "jotain mitä kaapista löytyy". Jääkaapista löytyi hieman juustoa, tortilloihin käytettyä smetanaa, vuohenjuuston jämä, sipulia, valkosipulia ja pakastimesta suppilovahveroita. Eli niistä sitten pizzaa.

Suppilovahvero-vuohenjuustopizza
Tässä jälleen pizzapohjan ohje, jonka aiemmin jo kirjoittelinkin. Nyt tein vain puolikkaan annoksen ja yhden pellillisen...

Pizzapohja (2 pellillistä ohutpohjaista pizzaa tai yksi paksupohjainen)
1 pss kuivahiivaa
4 dl lämmintä vettä
1 tl suolaa
5 dl grahamjauhoa
1 dl ruisjauhoa
1 dl soijarouhetta
1 dl vehnäjauhoa

Sekoita pussillinen kuivahiivaa neljään desiin lämmintä vettä. Lisää teelusikallinen suolaa. Tämän jälkeen sekoitin joukkoon soijarouheen ja ruisjauhon ja vehnäjauhon. Lopuksi lisäsin vähitellen noin 5 desiä grahamjauhoa ja jätin taikinakäntin turpoamaan. Hetken päästä pyrin taputtelemaan taikinan pellille mahdollisimman ohueksi pohjaksi.

Ja täytteeksi:
tomaattikastiketta (2 prk tomaattipyrettä, 1/2 prk tomaattimurskaa, pizzamaustetta, grillimaustetta)
suppilovahveroita (paistettuna pannulla kunnes neste on haihtunut + suolaa)
1 sipuli pilkottuna
2 valkosipulin kynttä viipaloituna
smetanaa
vuohenjuustoa
juustoraastetta
pizzamaustetta tai oreganoa

Alla kuvia pizzasta:
+ tomaattikastike
+ suppilovahverot

+ sipuli

+valkosipuli
+ smetana
+ vuohenjuusto

+ juustoraastetta
+ pizzamauste

Paista 225 asteessa, 20 minuuttia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti