Eilen oli jälleen vapaapäivä ruoanlaitosta, kun töissä söin jotain herkkusienen tapaista vuohenjuustolla täytettynä, lisukkeena oli munakoisopestolla tms. maustettua spagettia. Kotona söin jälleen edellispäiväisiä ylijäämiä.
Kuten aiemmin oli puhetta tänään oli vuorossa tofusta valmistettua wokkia, johon lisäilin nuudeleita sekaan. Alla jälleen hyvinkin yksinkertaiset ohjeet tämän nopean ja hyvänmakuisen ruoan aikaansaamiseksi.
Tofunuudeliwokki
250 g maustamatonta tofua
1 sipuli
1-2 kynttä valkosipulia
1 paprika
1 pss wokkivihanneksia
1 pss pikanuudeleita
1. Leikkaa tofut ohuiksi suikaleiksi ja lisää paistinpannulle tilkka öljyä. Paista tofuja kuumalla pannulla ja mausta esimerkiksi curryllä, musta- ja valkopippurilla, suolalla, grillimausteella jne.
2. Kippaa tofut lautaselle ja paista jäisiä wokkivihanneksia kunnes ne ovat sulaneet ja ylimääräinen neste hävinnyt. Leikkaa sipuli, valkosipuli sekä paprika viipaleiksi. Lisää ne ja tofu pannulle. Paista kunnes sipuli ja paprika ovat sopivasti pehmenneet.
3. Keitä nuudelit ja lisää myös ne pannulle. Paista vielä hetki ja wokki on valmista.
Edit: Kuva unohtui.
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti