torstai 27. lokakuuta 2011

Tortillat

Tiistaina tein jälleen tortilloja, tosin tällä kertaa soijarouheesta. Väittäisin, että vannoutuneimmallekin lihansyöjälle nämä maistuvat!

Soijarouhetäyte
2 dl soijarouhetta
4 dl vettä
1 kasvisliemikuutio
1-2 sipulia
1-2 rkl maissitärkkelystä
Loraus öljyä
Mausteina esimerkiksi:
nestesavua (esim. chilikauppa.fi), valkopippuri, mustapippuri, grillimauste, chilimauste, suola

1. Lisää soijarouhe, vesi ja kasvisliemikuutio pannulle. Paista kunnes neste on imeytynyt ja haihtunut.

2. Pilko sipuli reiluiksi palasiksi ja lisää pannulle soijarouheen sekaan tilkka öljyä sekä sipulit. Kuullota.

3. Mausta ja ripottele päälle noin 1- 2 ruokalusikallista maissitärkkelystä tai vehnäjauhoa. Kaada sekaan tilkka vettä (~0,5 dl), sekoita ja anna hautua hetki.



Salsa
3 tomaattia
1 sipuli
2 valkosipulin kynttä
2 punaista chiliä
limemehua
suolaa
ripaus sokeria

Eli salsa vanhan kaavan mukaan, kaikki ainekset purkkiin ja sauvasekoitinta perään. Jos haluaa, salsan voi kuumentaa pannulla ja haihduttaa ylimääräisiä nesteitä. Kastike tuntuu myös tulisemmalta lämpimänä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti